WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

sobota, března 31, 2007

Evolution


Husákovy děti >> Muchowovy děti >> nanorovy děti.

Petr Pliska: České hudební servery dnes

Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

Mě nejvíc pobavil Pliskův vlastní komentář "To je kompletni nenavist proste." Shrnul celý ten tříodstavcový post do jedné věty.

31/3/07 10:17

 
Anonymous Anonymní napsal...

t: karla se to netyka, ten je svetla vyjimka. co jsou krec s parkanem? to co ty - jsou MIMO. jan tleskac? krasny smysl pro humor. ja mam zas dojem, ze se nekdo probral od toho sveho zvetraleho pachnouciho piva. a co chtel rudy basnik rict tou urazenou jesitnosti, to teda opravdu netusim. obvzlaste ve spojitosti s lidma, kteri by meli bejt hlavne radi, ze vubec jsou, toniku.

davide, asi nectes postcrap, jinak bys pochopil. bwt uz sis zacal konecne rozsirovat sve hudebni obzory? nemale nedostatky, chlapce, nemale...

lukasi, precti si to jeste jednou nez vyjdes v usti do ulic s trickem "jsem nanorovo dite".

31/3/07 14:38

 
Anonymous Anonymní napsal...

misto "ve spojistosti" je tam samozrejme "od lidi". jsem ted vstaval.

31/3/07 14:47

 
Blogger tucznak napsal...

2 pp: neboj...

31/3/07 16:15

 
Anonymous Anonymní napsal...

klasika. sice tam jde o to, ze vzali slavikovu recenzi, ktera je priserna a k tomu serveru mi kvalitativne nijak nesedi (viz post), ale nevadi. zase v tom vidis bubaky, chapu.
travim x casu denne objevovanim nove muziky, prochazim postupne vetsinu zanru, ale mam z vas nejvetsi mezery, vcetne toho jantara co loni objevil hooverphonic a pak pise report ze spermu o tom kdo tam prisel ze southpaw, hada se se mnou a jeste se divi, ze tu hudbu beru tak vazne. smesne.

PS: mimo ses ty, to bys neveril kolik lidi to rika. a tim nemyslim tu "amaterskou verbez" z musiserveru.

1/4/07 09:35

 
Anonymous Anonymní napsal...

ad a) v tomto pripade se bojim, ze to pravda je

ad b) tady bych te rad opravil - "neobjevuji, protoze se o to nezajimaji". tomu se rika omezenost. takze v konecnem dopadu nastava to, ze ty se sice vyznas v ceske alternative, mozna postrocku, ale unika ti naprosta vetsina zajimave hudby. videl jsem to tvoje "nove na policce". proboha i to radio 1 zamrzlo v 90s.

ad c) samozrejme, ze to neni nestesti. jsem mladej, spoustu hodne starejch veci vstrebavam az ted. ale pokud napr. pises reportaz z elektronickeho festivalu, mel bys o te hudbe vedet neco vic. mel by jsi znat zaklady. david to posral, proto jsem se ozval. nejaky cesky hip hop me nezajima, stejna jako vetsina ceske produkce, protoze nestoji za nic. proc bych mel poslouchat ceskou hudbu kdyz je zivot tak kratky???

co se tyce sea and the cake, tam jsem pouze upozornoval na nove album, znam je taky uz par let.

a timto bysme to toniku mohli ukoncit, protoze uz mi to prijde ponekud ubohe.

1/4/07 11:30

 
Anonymous Anonymní napsal...

Blog Petra Plisky i jeho uvahy mi byly sympaticke. Ta prvoplanova primitivni kriticnost byla zabavna a svym zpusobem v nasem kontextu ocistna. Proste pankac. Kdyby se jeho mysleni prevedlo do graficke podoby, melo by kouzlo osmibitovych her. Ale po nekolika mesicich mi jeho hudebnekriticke uvahy psane jazykem BASIC trochu prestaly bavit. Jeho doporuceni stoji na pouhem vyjmenovani faktu, ktere si precetl jinde, jeho kritiky i hadky s ostatnimi bloggery pouze na prirazovani privlastku jako "mimo" nebo "plny klise" nebo "totalne mimo". A slovni zasoba je vycerpana. Ani toho zakladniho, tedy vysvetleni, co za temito privlastky stoji, se nedockame. Vlastne se celkove nedockame jakekoli formy vyssi nervove cinnosti. A je to skoda. Radikalove byvaji prvoplanovi. Programove prvoplanovi. Ale Pliskuv program je jiz zmineny BASIC, je to ten pilny blbec, ktery deli nuly a jednicky. Nula je Knoflenka, jednicky jsou CocoRosie, nula je Balusek, jednicka je Klusak...
Navic je tu osobni rovina. Citace z blogu PP by mohly slouzit za ucebni pomucku pro studenty psychologie, coby doprovodne kazuistiky k osvetleni terminu jako je "projekce" - PP neustale nekoho obvinuje z osobni zaujatosti, zakomplexovanosti a nevkusne agresivity. Okolni svet (Cesko) je maly a zaprdeny. Nicmene stale Plisku provokuje k tomu, aby googloval sve jmeno a vasnive se prel s kymkoli o cemkoli. Aby nadsene referoval o kazdickem detailu sveho zivota. I to, ze objevil jazz, je vastne velkym svatkem. A tak o tom napise. Ne o tom, CO v jazzu objevil. Nedostaneme inspirovanou uvahu. Proste Petr si parkrat pustil jazz!!! Panecku, to uz je prece vyznamna udalost, a musi byt zverejnena. Cela jeho publicisticka cinnost se tak podoba kytarovemu solu stareho nedoceneneho artrockera: freneticke masturbaci, ktera ne a ne konecne (aspon nejak)vyvrcholit. Ale nadeje umira posledni, Petre.

1/4/07 14:58

 
Anonymous Anonymní napsal...

Prosím, prosím, už tu nikdo nekomentujte. Komentář Sv. Dyndyho musí zůstat poslední (teda předposlední), protože líp už to nikdo z nás prostě neřekne! :-)

1/4/07 16:22

 
Anonymous Anonymní napsal...

hezke prirovnani. a neni to nahodou tak, ze v tom osmibitovem operacnim systemu jede vetsina ceskych publicistu (obvzlaste pani ultra-popari z ms), jejichz omezenost a neiformovanost jim brani k tomu aby se, jak to rict... upgradovali?

Coco Rosie nesnasim, jinak jsi to vystih, ale i tak je tu par lidi, kteri mi vylozene nevadi, napr. z okruhu freemusic (a tim nemyslim ty co pisou o balkanske dechovce). jazz posloucham uz vic nez deset let, ja totiz kdysi dokonce hral i na trumpetu (a dobre), ale to ty samozrejme vedet nemuzes, stejne jako x dalsich veci. ty me vidis jen podle toho co pisu o sobe na blogu. ted si davam jazz, minuly rok touhle dobou jsem sjizdel japonskou hudbu, jak minimalisty tak jpop. proste mam obdobi, ktera se mi vraci a pribyvaji k nim postupne nove hudebni smery. nesnazim se stat na miste jako nekdo.

--------------

ne, davide, posledni komentar bude stale rikat, ze jsi amaterska verbez, ktera pise o tom o cem nevi zhola nic a pak se jeste divi, kdyz se to nekomu nelibi. kamaradi z mokre ctvrti te nezachrani.

1/4/07 16:48

 
Anonymous Anonymní napsal...

to je prave ono. ON prijde, on prijde, jen si nemyslete :))

1/4/07 16:49

 
Anonymous Anonymní napsal...

cha ! nerikal sem to? a dokonce se vraci silnejsi nez kdy driv,nikdy nestoji na miste a hral i na trumpetu :))

1/4/07 16:52

 
Anonymous Anonymní napsal...

Tak na trumpetu jo? Ted si hrajes s notebookem ne? Tak to te predurcuje k tomu byt kvalitnim hudebnim publicistou. A k tem trickum: kdyz ses ke vsem tak uprimnej, mel bys byt i k sobe. Takze vychazis do ostereichish ulic s napisem " I´m cunt!"? Mel bys...

1/4/07 17:19

 
Anonymous Anonymní napsal...

jakube, bez si hrat.

evil heat: thief? vsadim boty.

1/4/07 17:42

 
Anonymous Anonymní napsal...

Vedle Petre...

1/4/07 17:47

 
Anonymous Anonymní napsal...

a nemuzem si hrat spolu?

thief pred par hodinama vodjel do holandska, asi uz mu tady ty cesi zacali smrdet :))

a jaky boty? mas conversky petre? :)

1/4/07 17:49

 
Anonymous Anonymní napsal...

doufam, ze se tam nekde nezhuli. jeste by ho zatkli za to, ze nekde zhulenj pod obraz zpival smesici pisni od kluku z oxfordu a vyzadoval sex vymenou za svou sbirku poezie.

mam jakube, zimni typ.
kdybych te neznal tak by ty narazky fungovaly lip. takhle si to nejak nedovedu uzit.

1/4/07 17:56

 
Anonymous Anonymní napsal...

spatne ctes tondo, 90s znamena "devadesata leta" a ne rok 1990 :)

na zaver mohu rict jen toto: je mi z vas zle a budu vam to pripominat dokud neodtahnete jinam. jste pro me neco jako komunisti v parlamentu. musim se na vas koukat a to me vubec netesi. poproste nekoho z nasa a prihlaste se na nejaky sympaticky kosmicky program, ktery je bez navratu. pozdravujte laiku.

1/4/07 18:09

 
Anonymous Anonymní napsal...

PP: Ctes mi myslenky. Zrovna jsem si rikal, ze me zivot a svet z pohledu tehle virtualni identity omrzel. Jdu se digitalne bodnout. Jestli se vratim tak jedine na svuj svatek.
Jak to zpival Vlado Meciar, kdyz odchazel: "...neublizil jsom..." dal to neznam.
Sbohem.

1/4/07 18:24

 
Anonymous Anonymní napsal...

ale tak. o nakym echt seznameni zatim nemuze bejt rec,snad nepocitas ty art brut? to byl prece este uplne jinej peta, bez blogu, rakouska a dalsich zachytnejch bodu (pravda, s trumpetou), peta, kterej stal az uplne vzadu, sam, jen s pina coladou a zavilym emo pohledem preslapoval na miste a kdyz mi nakonec podaval ruku... drzte se..skorem zadny stisk.. takove, rek bych, lekle.. skorem az.. ceske.. NE! tos prece nebyl ty, jak te "znam" dneska :)

tak jako tak, uz me to nudi puso, jdu si hrat. jestli sem te jeste neomrzel, muzem si mejlovat. rad se stanu tvym porcovanym pritelem

1/4/07 18:25

 
Anonymous Anonymní napsal...

jakube, tvemu vlacku na kterem se tu snazis celou dobu svest skripaji dost kolecka. sermujes tu prede mnou plastikovym mecem, ktery si tvoje cubicka thief and lawyer strka do prdele pokazdy kdyz mu prikazes. ja ti ho muzu leda tak zabavit a dat az na konci skolniho roku. za tohle by te nevzali ani mezi ochotniky.

1/4/07 19:55

 
Blogger Jan Binder napsal...

Já bych chtěl, aby někdy Petr Pliska "seřval" na svém blogu i mě. Ne proto, abych si z toho dělal legraci, ale chci vidět, jestli bych se narozdíl od dlouhé řady jmen (TK, JB a mnohé další) udržel v klidu a nereagoval na to zpětnými urážkami...

1/4/07 23:25

 
Anonymous Anonymní napsal...

že vás to pořád baví se všude trapně hádat a vymejšlet, jak toho druhýho co nejvíc sejmout a urazit. navíc už to neni ani vtipný. :(

2/4/07 01:03

 
Anonymous Anonymní napsal...

Tyvole tady je prdel!:) Takhle to mohlo vypadat všude, kde to pp měl právo promazat, případně odříznout - tolik škody:)

2/4/07 03:31

 
Anonymous Anonymní napsal...

Plísko, Plísko, z čeho pramení ta tvá nenavíst ke mně? Přece není normální špinit a buzerovat někoho v každé druhé větě. Pokud jsem tě kdysi označil za dementního, usuzoval jsem tak pouze ze tvých fotografií a velmi nízkého čela na nich. Takže, jak jistě uznáš, jsem v tom opravdu úplně nevinně. Pošli mi prosím svou adresu v exilu. Něco s tou "čubičkou" a "strkáním si plastikového meče na požádání do prdele" a "vyžadováním sexu za sbírku poezie" provedem:)

2/4/07 05:27

 
Anonymous Anonymní napsal...

Jean de villane: Ty jo, čekal jsem, že se připojíš s k ritikou Benjamina a ty nic...:)Co se děje?

2/4/07 08:08

 
Anonymous Anonymní napsal...

jiriku, jiriku... jsi jako ratlik. vim moc dobre jakej ses srabik tak to tu na me nehraj. a ohledne vzhledu radeji drz usta podle toho co jsem kdysi videl na tvem myspace profilu.

2/4/07 08:17

 
Blogger Jan Binder napsal...

Vyplňoval jsem daňové přiznání za rok 2006 a posílal peníze, byl jsem dost nasranej i tak, natož abych si náladu nadále kazil :). Ne, nemám prostě tu potřebu...

2/4/07 12:12

 
Anonymous Anonymní napsal...

Jakože o mně víš taky, že jsem srabík? Od koho?:) A propos, proč tě tak zatraceně štvou komunisti v parlamentu? Je to přece ČESKÝ parlament!;)

2/4/07 12:36

 
Blogger Jan Binder napsal...

Nebyl ten ratlík náhodou na thief and layer? Já jen abych se neztratil v diskusi...

2/4/07 12:57

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu