WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

úterý, února 13, 2007

Life Is A Vampire!


Moonshower And Razorblades mě nebavilo. Nebaví mě ani teď. Dal jsem mu zase šanci, když jsem slyšel novinku Top! Top! The Radio! z nadcházející desky Sunshine. To je ono. Takhle se mi Kay & spol. líběj. Po pravdě řečeno, dost jsem si na tom singlu ujel. Deska má prý ale znít jinak, tohle je jenom vábnička, lákadlo. Dětská disco-punková rozpustilost s metaforickým klipem plným králičích hlav. Takže jsem zvědav.

Vzhledem k mýmu vztahu k táborským je to dobrý stádium. Bang! Bang!

Sunshine - Top! Top! The Radio!

Komentáře:

Blogger Mr. Hide napsal...

ten klip neni vubec metaforickej :-) je to dada.

14/2/07 01:15

 
Blogger tucznak napsal...

tohle slovickareni je dada.
:)

14/2/07 12:34

 
Anonymous Anonymní napsal...

Se asi čoveče zase neshodnem, ale ten singl je podle mě slaboučkej. Vtíravej, vlezlej, povrchní. Možná je to ironie, asi to tak má být, ale mě to prostě nebere. Pevně doufám, že celá deska bude jiná, páč tohle je dost průšvih. A to jsem se poctivě snažil si to oblíbit.

14/2/07 12:36

 
Blogger Jan Binder napsal...

Mě taky nebaví, jednoduchej, vtíravej a povrchní. Navíc se mi nelíbí ten zvuk. Přijde mi takovej prefabrikovanej...

14/2/07 16:05

 
Blogger Woo napsal...

me se zacal libit az po klipu. protoze ty skoky na balonu jsou proste neprekonatelny!!!

18/2/07 20:21

 
Anonymous Anonymní napsal...

hehe, dival jsem se na ten klip s nekolika posluchaci AVU a zaverecne resume prislo bohuzel uz asi v pulce klipu, pricemz by se dalo shrnout do nasledujicich slov: hovno, hovno, paskvil, hovno, nevskus, kristaboha, hruza a costekurvacekali. Cesta zpatky ke korenum muze byt mnohdy zamotanejsi, nez by si clovek myslel.

BTW. destroyere, jak je to s tim Smitym, herrgot?

20/2/07 22:17

 
Blogger Mr. Hide napsal...

nevim, co jako ma byt se Šmitym? jestli jako s nama hraje? tak to jsi asi posledni kdo to nevi. ano. jestli se s nim hraje dobre? ano. jestli hraje i ve svy domovsky skupine? ano. jestli prevzal po me kytaru apo adrianovi zpev? ne. ohledne posluchacu AVU: to je neco jako kostnickej koncil vkusu a umeni? arbitrazni komise estetiky a formy? ze bych si nechal zkontrolovat vic svy prace. precejen jsem dost nervozni, co si o tom studenti AVU mysli. :-)

21/2/07 10:49

 
Anonymous Anonymní napsal...

destroyer-> ten klip je Tvoje prace? to jsem nevedel. v tom pripade bych vice vazil slova a nejspis bych ten post nepublikoval. omlouvam se a klobouk dolu pred Tvou reakci! nechtel jsem na Tebe hazet spinu, takhle rozhodne ne. v atmosfere jinych hudebnich blogu, bych se zato sam nejspis poslal do hajzlu. a co se tyce AVU, rozhodne neberu tyhle lidi jako Art arbitration, kazdopadne si jejich umeleckyho nazoru (pro radu objektivnich duvodu) docela vazim a mam usi dokoran, ostatne Tvyho nazoru si taky vazim. Videl jsi Cremastery od Barneyho?

ad Smity -> wow;)

21/2/07 19:01

 
Blogger Mr. Hide napsal...

no, omlouvat se nemusis. bylo to uprimny a z tebe (+ studentu umelcu). me taky Embryo za ten klip zprcal na dve doby (taky ma AVU :-), ale to jeste neznamena, ze s nim musim souhlasit. mame ten klip radi. cremasters jsou bozi :-) kdes na to narazil?

21/2/07 21:19

 
Anonymous Anonymní napsal...

destroyer-> bozi je obvzlaste Cremaster III. s Murphy's law a Agnostikama mimojine a Chryslerem v hlavni roli:)nekde jsem cetl rozhovor s Bjork, jak moc ji MB ovlivnil, a pak to slo ke Cremasterum raz na raz...:)

21/2/07 23:51

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu