WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

neděle, února 11, 2007

Are You Sure


Playing Time: 20.55 - 23.25

CuM & DanCE. Protože název je stejně důležitá položka jako všechno ostatní. Nápad udělat radikální řez do vkusu vrstevníků za pomoci notebooku a maturitního plesu. Playlist složený hlavně z remixů (Phones, MSTRKRFT, Pet Shop Boys...), novinek jako Lo-Fi-FNK, Pop Levi a nějakých bootlegů. Jako házet perly sviním.

Drink večera: Bacardi & Coke

Holka (18 let): "Nemáš tam nějakýho Káju?"
"Jako Gotta?"
Holka (18 let): "Jasně."

Holka (17 let): "Michala Davida."

Holka (18 let): "Zahraješ Ať žijí duchové?"

Kluk (19 let): "Horkýže Slíže."

Kluk (19 let): "Tři sestry, Debustrol, Rammstein...?"

Kluk (20 let): "Zahraj nějakej českej hip hop."
"Mám tady Vévéčka."
Kluk (20 let): "Co?"
"Vévéčka. Českej hip hop."
Kluk (20 let): "Hele, já poslouchám hip hop deset let a tohle neznám."
"Tak asi neposloucháš moc dobře."

Kdokoliv: "Zahraješ taky něco normálního?"

Bonus: CuM & DanCE Visual

Visuály u postu jsou ze sbírky "4.55 a.m. chill out". Foceno Sony Ericsson K700i, bez úprav. Prokliknutelné.



Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

Lukas Franz coby syn bozi, se snesl z nebe mezi lidskou spodinu se svymi lo-fi-fnk a pop levi aby jim ukazal co je to poradna muzika, nedbaje na to, co takova lidska spodina zada. Tak snad priste.

11/2/07 16:50

 
Blogger tucznak napsal...

:)

11/2/07 16:52

 
Blogger Jan Binder napsal...

Na maturiťácích se lidi chtěj především bavit. S tímhletím bych Tě poslal doprdele i já. Asi poprvé souhlasim s Petrem Pliskou, že se Ti za ten elitářskej přístup vysmál... Ačkoli já bych byl taktnější
BTW. Nemáš nový ICQ číslo? Nějak nejsi k zastižení online...

11/2/07 18:45

 
Blogger tucznak napsal...

nesouhlasim. z toho, co jsem vypozoroval, se ty lidi nakonec bavili, jenom jim to trvalo mnohem dyl se chytit, protoze to byli veci, ktery neznali z radia. a elitarsky jsem to nemyslel.

btw. nemam. mam stejnej problem. taky se te snazim kontaktovat porad dokola. online te vidim, ale nereagujes. kde je chyba? co mas za klienta?

11/2/07 19:15

 
Blogger Jan Binder napsal...

Jasně, ale popsal si to, jako by Ti lidi byli největší volové, protože se přišli bavit a ne "intelektuálnit". Osobně nechci po lidech, kteří se nezajímají o muziku do hloubky, aby poslouchali víc než Ewu Farnou. Stejně jako lidem nevyčítám, že si myslí, že Champions League vyhrála Brazílie, když se o fotbal nezajímám. Ačkoli svým způsobem je obojí součástí všeobecnýho přehledu.
No, já Tě vidím pořád offline a mic mi od Tebe nechodí. Zkusim Tě smazat a znovu přidat...

11/2/07 20:38

 
Blogger tucznak napsal...

tak celkove to bylo takhle. s lidma, co ten ples byl jako "jejich" se to domluvilo, ze se to zkusi, protoze jsou na podobny vlne. na negativni reakci se cekalo, protoze v usti se jinak tohle nejak masove zkratka neposloucha. veta "hazet perly svinim." byla (samozrejme trochu) nadsazena. nicmene ty vyroky mi i tak prijdou dost k pousmani.

zkus to.

11/2/07 23:34

 
Blogger Jan Binder napsal...

Jasně, vtipně to působí, akorát to chvíli vypadalo, že se jim vysmíváš.
Já se taky samozřejmě směju, když mi nějaká holka tvrdí, že "fotbal mě baví a fandim dycky tomu, kdo má hezčí dresy. Kdo je ten černobílej? Slavie? To fandim spíš těm červenobílejm, to budou Budějovice, že jo?" :)

12/2/07 01:01

 
Blogger Vrm vrm mazlíčkové napsal...

tak timhle uz jsem si taky prosel a ne zrovna na maturitnim plese, ale na vejsce na jednom katedrovym vecirku jisteho umenovedneho(!) oboru. tam bys cekal asi jine reakce, ale byly naprosto stejne jako na tom tvym maturitaku (ted bych asi mel rict neco jako ze to jsou ignoranti a nicemu nerozumi, ale to by bylo uplne mimo :))))

12/2/07 08:32

 
Blogger Mr. Hide napsal...

jako bych tam byl :-) vyjimecne nesouhlasim s petrem pliskou :-) myslim, ze to, co podnikl tucznak na maturaku v usti bylo sice naprosto zbytecne z historickeho hlediska, ale ze to treba mohlo pro par lidi v sale znamenat prvni a mozna taky posledni prilezitost si uzit vecer se "svou" hudbou, protoze zbytek zivota budou vystaveni ty "správný" hudbe pro maturáky. taky nesouhlasim s tim, ze je divny se smat lidem, kteri si zadaji zahrat Gotta nebo Michala Davida. Hudba je umění, a to i ta populární. Bagatelizovat tyhle věci zanáší vkus a kurví okolí. Sádrovej trpaslík s půlmetrovym čůrákem celej z laminátu je taky socha, tak co se smát lidem co ho maj hned vedle plastový srnečky u studánky na zahradě? Vždyť je to ok. Ne, není to ok. Poslouchat Michala Davida a Karla Gotta není vůbec ok. Je to projev poruchy estetickýho vnímání.

14/2/07 01:08

 
Blogger Jan Binder napsal...

Máš samozřejmě zčásti pravdu, přesto bych doporučoval se přihlásit do nové soutěže Kuba hledá Fidela II.
Nemusíš zpívat, stačí kouřit doutník, umět dobře řečnit, přežít několik pokusů o vraždu a zvládnout simulaci státního převratu.
Mě nikdo nenutí poslouchat Michala Davida. Když na maturiťák chci, tak s tím počítám. Když nechci, pouštím si doma velký umění 4člennejch kytarovek (= ironickej vtip). Když mě lidi svou blbostí neobtěžujou, neseru se do nich.

14/2/07 14:49

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu