WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

sobota, března 31, 2007

Frappuccino


Starbucks míří do Čech a Nova má tak dobrou záminku proto, aby po vlastní verzi Ally McBeal začala pracovat na vlastní představě Sex and the City. Taky se vám z tý možnosti dělá zle?

MF DNES: Síť kaváren Starbucks jde do Česka

Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

Veronika Zilkova, diskutujici s holkama klady a zapory analniho sexu. Bring it on!

31/3/07 13:41

 
Anonymous Anonymní napsal...

jo jó, uz aby tady ty kuci zaoceansky byli. a přitáhněte rovnou i s burger kingem! tam to maj genialne mastny, poradnej r´n´r (modri uz vedi - kfc se prej nenosi / viz. rec. na the view/musicser),takze to koukej nosit, j.bo, spolu s tou spidermanovic holkou, pac ´all my life, watching America, ou ou ou´ ;)

31/3/07 17:51

 
Anonymous Anonymní napsal...

burger king je snad nejhorsi ze vsech fastfoodu.
zona berlin je dobra kniha, ze jo jakube?

1/4/07 11:32

 
Anonymous Anonymní napsal...

popravde si ted uz pamatuju jenom na tuhle pasaz, j. zeh je prece jenom lepsi, kdyz uz sme u toho:)

zkus taky neco od l. cohena petre, mohlo by te to leccemu priucit..

1/4/07 12:09

 
Blogger Mr. Hide napsal...

sledovat serialy na ceskych televizich je sebeposkozovani a to neprovozuju. alespon timhle zpusobem ne. odporny zpracovani, priserny remeslny vykony vsech pocinaje scenaristou a konce kameramanem. sorry, fakt ne. mam moc malo casu do smrti abych ho travil cekanim na to, jestli to priste bude stejne hrozny jako minule. naposledy jsem videl asi bazen, ulici a ordinaci. nekde u znamejch. u nas doma se TV zapina jen na vecernicka. doporucuju :-)

starbucks: mňam.

3/4/07 13:28

 
Anonymous Anonymní napsal...

Starbucks jupijau:))

6/4/07 18:49

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu