WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

neděle, dubna 22, 2007

Střepy v očích...


...nevadí mi. Priessnitz včera v Paláci Akropolis ukázali, že jsou ve formě. Playlist postavený na Stereu prokládali staršíma kouskama a ta symbióza fungovala skvěle. Na kapele bylo vidět, že se baví, stejně jako lidi pod nima. Petr Kružík hraje na kytaru stylem, že ho nemůžete nemilovat, Švejdík je zase jeden z nejvýraznějších frontmanů (malý) český scény. Bylo to moc dobrý. A musel jsem se ve skrytu duše sám sobě smát, že před dvěma lety jsem z jejich vystoupení tamtéž odcházel po první skladbě. Tenkrát jsem vůbec nechápal, co se těm lidem může tak líbit.

A včera? "Sedím v parku..."

Návrat v brzkých ranních hodinách, kdy jsou tramvaje prázdný a chodníky znečištěný neskutečným množstvím obalů z fastfoodů. A začínat neděli ve 13:40 je zvláštní pocit.

Foto: Xichty.cz

Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

Haha, nikdy nezapomenu, když začali Priessnitz hrát na předposledním Rock for People. Sluníčko nechali v šatně. Uprostřed koncertu jesenický vychry "asi na sevééér" a déšť a dva dny jsme pak chodili po kotníky ve chcankách z toi toi:)

23/4/07 00:43

 
Anonymous Anonymní napsal...

Priessnitz jsou fajn,ale říct o Švejdíkovi,že je jeden z nejvýraznějších frontmanů?

24/4/07 18:56

 
Anonymous Anonymní napsal...

Jen pozor - ve víkendovém vydání HN jsem se dozvěděl, že Priessnitz jsou nostalgická kapela pro stárnoucí, třicátníky a čtyřicátníky, neboť jejich největší sláva už je minulostí devadesátých let...

30/4/07 09:16

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu