WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

pondělí, dubna 09, 2007

Prison Break / Season 2


A je to! Z Prison Break se stala regulérní překombinovaná fraška, scenáristy natahovaná žvýkačka a nastavovaná kaše. Druhá série naprosto o ničem, její přínos byl snad jenom v tom, že dokázala, nakolik jsou hlavní představitelé dobří herci. Nejsou. Ocenění si zaslouží maximálně tak William Fichtner (Alex Mahone) a Paul Adelstein (Paul Kellerman). Co si má člověk myslet o seriálu, kde nejhledanější uprchlíci ve Státech překonají cokoliv, aby je nakonec chytli v momentě, kdy konečně dosáhli toho, o co se snažili, se slovy, že tady jde přeci o něco úplně jiného? K smíchu & zklamání.

Jsem zvědav, kam se tohle třetí sérií pohne. This Fall...

Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

neni lepsi sledovat britske serialy a psat o tom jak jsou skvele nez sledovat ty americke a vyzivat se ve psani o tom jake je to zlo?

9/4/07 15:20

 
Anonymous Anonymní napsal...

Heroes.. (tedy chystaná druhá série to jistě taky zmrší :)

10/4/07 09:25

 
Anonymous Anonymní napsal...

Co bys chtěl od Prison Break? Stejně jako 24ka je to prostě adrenalinová jízda, kde je třeba mhouřit oči nad vykonstruovanýma zápletkama a zlomama v ději. A že třetí séria bude zase v base, se psalo už dávno, takže je jasné, že museli být chyceni :). Teda ještě jsem druhou sérii neviděl... :)

Každopádně když od současného seriálu čekáš víc, naprosto nejlepší je Battlestar Galactica. Ale ta je pouze pro opravdu chytré lidi, tak nevím, jestli bys to zvládl :)).

12/4/07 14:45

 
Anonymous Anonymní napsal...

jaxx: Ja sleduji Heroes a Rome, oba serialy muzu jednoznacne doporucit..

13/4/07 12:52

 
Anonymous Anonymní napsal...

jaxx: Právě že Rome mně dost prekvapil. Sami tvůrci nazývají Gladiátora jako "Hollyrome" (nevím co by museli říkat o 300 :) Je tam vidět velká snaha o realismus (byť v mezích samozřejmě). Není to prvoplánově na efekt, mnoho bitev třeba není vůbec vidět, až pak jejich důsledky. Hodně místa se věnuje politickým intrikám, naproti tomu jde příběh dvou hlavních postav. Za vyzkoušení to rozhodně stojí, proti Heleně je to poněkud temnější :)

16/4/07 12:34

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu