WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

pondělí, září 11, 2006

New Order Marathon


Ještě necelejch dvacet minut a bude to. Destroyer mi před několika měsícema naložil snad všechno s nálepkou New Order, co měl doma. Řekl bych, že mu bylo docela jedno, že něco z toho už dávno mám, takže nakonec se z toho vyklubalo hudby těsně pod šest hodin. Osobní rekord v poslouchání jednoho interpreta v kuse. Už jenom necelejch dvacet minut a bude to.

Ano, New Order už jsou starý a Barney/Bernard (Summer) vypadá v těch keckách komicky. Hook byl vtipnej snad vždycky a Stephen... Má cenu k tomu něco říkat. Kdo je někdy viděl naživo, ví. Nám ostatním zbejvaj DVDs, VHSs, torrenty nebo YouTube.

Ale ta hudba...

Komentáře:

Blogger Mr. Hide napsal...

Na živo to vypadá jako parta drážďanskejch turistů v karaoke baru (soudě podle 2 DVD co jsou k mání), maj jedny z nejhorších videoklipů a víceméně žádnou image. A přesto nebo právě proto jsou geniální :-)

11/9/06 21:43

 
Anonymous Anonymní napsal...

New Order jsou pro me neuveritelna zahada. Neslysim tam nic.

11/9/06 23:29

 
Blogger Mr. Hide napsal...

to newt: je to jen ten zvuk. buťo se ti líbí hookova basa a disko aranže anebo ne. celá jejich diskografie zní jako postupně s vyvíjející remix jedný skladby (a to nemluvim o vedlejších projektech electronic a monaco - to je remix remixů new order). za zmínku ale stojí dvě alba, který z toho pro mě vystupujou - Movement a Get ready - to jsou podle mě vynikající alba i když nemiluješ New Order :-)

12/9/06 13:12

 
Anonymous Anonymní napsal...

Nejlepší je Waiting for the Sirens' Call... ;-)

12/9/06 13:46

 
Anonymous Anonymní napsal...

New Order jsou nejvíc, co jsem kdy slyšel. Tucznaku, ne Bernie, ale Barney.

12/9/06 14:13

 
Anonymous Anonymní napsal...

to destroyer: Verim ti. Holt se musim drzet svych Banshees a tak.

12/9/06 23:03

 
Anonymous Anonymní napsal...

No tak abychom to uzavřeli, je to Bernard Albrecht, posléze Bernard Dicken a nyní Bernard Sumner. Řečený Barney.

13/9/06 12:43

 
Blogger Mr. Hide napsal...

to newt: dobrá, nahraju teda tucznakovi diskografii S&TB is bootlegama, jestli to jeste nema, abychom meli spolecny tema :-))) tucznaku, S&TB cely najednou nedas, vsad se! zkus udelat svetovej rekord :-.)))

13/9/06 18:21

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu