WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

pondělí, ledna 22, 2007

Escape Is Just The Beginning*


Dneska večer skončila na FOXu takřka dvouměsíční přestávka ve vysílání seriálu Prison Break. (Pro někoho dost divná zámořská úchylka.) Druhá řada pokračuje čtrnáctým dílem s názvem John Doe, ale to teď nehraje roli. Příběh Michaela Scofielda a jeho bráchy Lincolna se na internetu stal docela rychle hodně žádaným zbožím a (my) seriálofilové mají zase čím krmit svoje nenasytný žaludky. I když si v duchu strašně přeju, aby to tou druhou sezónou skončilo, protože už teď je to občas trochu překombinovaný. Na českým netu má Prison Break slušnou základnu, ale první si toho všimli kolegové ze Slovenska. K oficiálním webovým stránkám dokonce přizvali osazenstvo nejlepšího sk fanouškovskýho webu. Pilot vypustí JOJ přesně 28. ledna.

Když portugalská odnož kanálu FOX začala vysílat Prison Break, udělala lisabonská agentura Torke Stunt docela zajímavou kampaň, kde namíchala půl na půl guerillu s directem. Po hlavním portugalským městě se pohyboval tým sedmi lidí - pět vězňů a dva policajti - a rozdával letáky a propagační materiály ohledně seriálu. Tiskový servis byl v podobě knížky, v níž byla ukrytá lžíce, plán vězení ve Fox River a CD s informacema o Prison Break. Zbytek obstaraly zajímavě umístěný plakáty po Lisabonu.

* - slogan 2. sezóny Prison Break

Prison Break Direct
Prison Break Guerilla #1
Prison Break Guerilla #2