WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

středa, února 14, 2007

Super Bowl


Svátek americkýho fotbalu a nejslavnější trofej, co může profesionální hráč NFL získat - Super Bowl. Američanům vrozená megalomanie dostává jednu z mnoha možností, jak se prodrat na povrch věci, v televizi neběží pomalu nic jinýho. Když si Janet Jackson vzala sakra volný outfit, moc dobře věděla, že tím zasáhne hodně diváků. Nevidět Super Bowl, nežít. Čtyři čtvrtiny a čtyři přestávky. Přestávky vyplněný nějakou zábavičkou pro lidi a hlavně marketingem.

Reklamy na Super Bowlu. Kvalita střídá kvantitu. Odpad minimální. Každý si je vědom toho, že tady se sračky nevedou. S debilním konceptem umíráš už před prvním výkopem. Hit it!

Jako bonus Prince a jeho poločasová live performance, z níž je (podle médií) nejpikantnější ta část po pátý minutě (Part I), kdy přichází na řadu cover Best Of You od Foo Fighters. Background? Ale no tak. Internet.

Super Bowl Commercials 2007
Prince: Super Bowl Halftime Show (Part I)
Prince: Super Bowl Halftime Show (Part II)