WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

pátek, března 09, 2007

Pech On EX


"S postupem času se zde pod články začala objevovat různá jména, jejichž práce dost možná levná není, ale rozhodně je laciná. Je matoucí, když se texty, které s publicistikou mají společný jen papír a tiskařskou barvu, potkávají v jednom prostoru s poměrně fundovanými recenzemi, které lze brát vážně (takové do Exu píší například Karel Veselý, Dina Šnejdarová, ale i Petr Dorůžka). Na druhé straně kvalitativního spektra stojí především Tobiáš Jirous, Francois (vlastním jménem František Reismüller), Michal Nanoru, Bourek a několik dalších."

Ještě než odjedu. Jakub Pech a jeho "čistě osobní útok na lidi, kteří jsou prostě progresivnější než on, zabalený do celkové kritiky samostatné přílohy EX časopisu Reflex". Mimochodem - kdo najde v citované pasáži chybu?

Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

ja si ted reflex koupil po pulroce. jako me vadej jenom ty trapny egocentricky komentare na spodni casti stranek (to je fakt ukazka deti na piskovisti), jinak jsem s tim v pohode. nanoru uz me celkem nudi, ale takovy tobias jirous mi nejednou svou vystiznosti vyrazil dech.

10/3/07 16:30

 
Anonymous Anonymní napsal...

mam tu chybu, ale da se strasne snadno prehlidnout. clovek proste cte spravnou verzi a ignoruje, ze tam je neco jinyho. EX dokumentuje, ze o hudbe se tu pise hur nez o jinych oborech. Texty o divadle tam tak blby nejsou.

13/3/07 23:52

 
Anonymous Anonymní napsal...

No,abych byl uprimny-zajimava debata.Dokonce me prinutila k zamysleni,a to je v dnesnim svete povrchnich informaci co rict:-)
Musim rict,ze EX ctu, i kdyz jen tak nahodile,ale treba hudbu totalne vyjimam,pokud tam nepise napr. Karel Vesely..
Juknete na tuhle diskusi na strankach A2, me osobne nejvic zaujal pripsevek Pavla Klusaka

http://www.tydenika2.cz/?mode=disc&id=37090

14/3/07 10:42

 
Anonymous Anonymní napsal...

problem je taky predevsim v tom, ze jakmile se nekdo ozve proti lidem, ktere vetsina uctiva, je hned "zakomplexovany" nebo "prvoplanovy utocnik". to je typicky odraz ceske povahy. jako priklad za vsechny jmenujme posledni album eost.
taky je spousta lidi co si mysli neco jineho a boji se to rict nahlas.
proto jste z toho clanku tak posrani, protoze ten dotycny si dovolil napsat co si mysli o nekom koho uznavate, muzete s tim souhlasit nebo ne, ale rozhodne za to ma muj respekt.

14/3/07 12:40

 
Anonymous Anonymní napsal...

Takže forma nad obsah??? Hm...
a navíc:
"jakmile se nekdo ozve proti lidem, ktere vetsina uctiva..." eh? Četl jste to vůbec??? Ten článek je spíš o těch, kterými většina opovrhuje (viz. monology maskované heslem diskuse)...

17/3/07 15:34

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu