WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

sobota, února 24, 2007

Mika


Debut Life In Cartoon Motion je jako ta velká sklenice Nutelly. Dokáže člověku vykouzlit úsměv na tváři, ale když se přejíte, je vám akorát blbě. Proto opatrně, nikdo nemá rád pozvracenej koberec.

Lollipop, Happy Ending, Love Today.
(Možná ještě Any Other World za ty smyčce.)

Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

buzerantsky pop. nic vic.

24/2/07 15:03

 
Anonymous Anonymní napsal...

Neexistuje něco jako "buzerantský pop". Existuje jenom buzerantská orientace, buzerantskej pár, buzerantská party a pak taky xenofóbní ku*dí názory.

25/2/07 17:57

 
Anonymous Anonymní napsal...

existuje. stejne jako spousta jinych veci, ktere takto v hudbe muzeme oznacit. a je to o to horsi kdyz ten typek zni obcas jako mercury, uz jsme se o tom bavili... to akorat muj nejvetsi kamos, ally mcbealova z balbinovy poeticke hospudky si hned mysli, ze napadam gaye. bez si radsi zapichat uz konecne.

25/2/07 19:21

 
Anonymous Anonymní napsal...

velmi chytre. co takhle pokracovat pp stylem? jedina dobra vec, kterou nam majk se svym pp.chytrak prines bylo zjisteni, jak nebetycne tlusty prase si. zlatej mika. bez si radsi zacvicit uz konecne

25/2/07 20:17

 
Anonymous Anonymní napsal...

to pp -> nejsem tvuj kamos. pokud si loni v rijnu v Balbinove poticke hospudce byl, klidne si tady dal mel svy prihlouply hlasky - mas na to pravo, protoze si mel moznost me slyset a koupit si sbirku s myma basnema. Pokud si tam ale nebyl, prestan uz ze sebe konecne delat idota, protoze o moderni ceske poezii vis naprosty ho*no - ostatne o mych dalsich aktivitach taky - a radej si konecne najdi solidni argumenty pro svy mizerny hleny. Dneska v 15:03 si tady vyplodil strasnou sracku. V 19:21 si v tom uspesne pokracoval. Zacinam mit podezreni, jestli nejsi normalni SRAC.

25/2/07 21:31

 
Anonymous Anonymní napsal...

deti deti...

25/2/07 22:06

 
Anonymous Anonymní napsal...

Chlapci, nechcete si to jit vyrikat nekam jinam, treba do hospody? Dejte si pivo (pp si muze dat koktejl) a vymente si argumenty a potom treba i pesti v obliceji

25/2/07 22:43

 
Blogger Jan Binder napsal...

Buzerantský pop je normální hudební styl. Já tam řadim třeba takovou tu teplou písničku Give a bit of hm... nebo jak to je, co jsem ji celej tejden poslouchal na dovolený, páč jeden můj kámoš nemá vkus.
Ale že by kámoš byl teplej, nebo jsem ho chtěl urazit. Lawyer je nějakej divnej.

26/2/07 14:56

 
Anonymous Anonymní napsal...

Ta písnička: ,,Give a bit of hm to me" se jmenuje Enigma a zpívá ji žena- Amanda Lear... takže jen omezenej blbeček může říct, že je to buzerantskej pop...

8/7/07 15:02

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu