WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

neděle, března 04, 2007

Star Movies


Televizní stanice Star Movies zvolila pro svojí propagaci ambietní média. Nepopírám, že je to dobře vymyšlený, ani to, že třeba využití zpětnýho zrcátka je recyklace. Jenom mě zaráží, že si jako propagační nástroje vybrali zrovna trojici Catch Me If You Can, The Lost World: Jurassic Park a Dude, Where's My Car? Očekával bych spíš lákání na programový schéma plný žhavých novinek. Agentura Grey, Hong Kong.

Star Movies Ambient Ad - The Lost World: Jurassic Park
Star Movies Ambient Ad - Dude, Where's My Car?
Star Movies Ambient Ad - Catch Me If You Can

Komentáře:

Blogger Mr. Hide napsal...

dost mozna se jedna o tzv. ghost ads, tedy reklamni tvorbu vyrobenou se souhlasem klienta pro ucely soutezeni na festivalech - v takovych pripadech je potreba zvolit motivy, ktere zna i porota slozena ze senilnich byvalych reklamnich hvezd a reklamnich maniaku, kteri byli v kine naposledy pred tim, nez nastoupili do agentury. vim, o cem mluvim :-)

7/3/07 01:41

 
Blogger tucznak napsal...

aha. to me nenapadlo. za ty otocny dvere urcite neco dostanou...:)

7/3/07 12:13

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu