WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

úterý, dubna 24, 2007

Manchester United vs AC Milan


Old Trafford / 3-2

Wayne Rooney, 91. minuta. Po delší době fotbal, co mě nenudil. A Franta Straka ve studiu, to je tatarák. (Myšleno pozitivně.)

Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

Stejně by mě zajímalo, jestli si Franta nacpává nosák nebo ne. Z toho jak mluvil po zápase si vůbec nejsem jistej:)

25/4/07 00:40

 
Blogger Jan Binder napsal...

Franta Straka je tatar, ne tatarák. Tatarák je totiž fakt dobrej. Zápas ale určitě zábavnej, jenom škoda, že hrál nejméně sympatický klub Anglie s nejméně sympatickým klubem Itálie.

30/4/07 10:05

 
Anonymous Anonymní napsal...

to jean: hele,nezlob se,ale to je to nejvetsi fotbalovy hovno,co jsem četl...zajimalo by mě podle čeho soudíš sympatie:))...Manchester hraje nejlepší fotbal v Anglii (i když osobně fandim Chelsea) a AC je nekolik let top klub Evropy...

30/4/07 19:20

 
Anonymous Anonymní napsal...

no ale to se přece nevylučuje, já taky nemůžu AC Milan ani cítit a Manchester je ze všech top týmů Premier League ten nejvíc slizkej (hlavně kvůli Ch. Ronaldovi) - to ale přece neznamená že ty týmy jsou špatný - akorát jsou to debilové.)
Budoucnoust stejně patří Tottenhamu Hotspur!

1/5/07 11:05

 
Blogger Jan Binder napsal...

pro "ten, co mi odpovídal":
Sympatie se soudí podle oblíbenosti. Ano, Manchester je největší klub v Anglii (a prachy Chelsea to zatím nijak nezměnily), ale kdykoli jsem se bavil v Anglii s fotbalovými fanoušky, tak z těch top-teamů vyřadili Manchester jako namyšlený, nagelovaný hovna (ano, fotbalový hovna!). O AC nebudu psát nic extra, jenom takovou maličkost. AC se do pozice nejlepšího klubu světa pozásluze dostal už na konci 80. let, kdy vyhráli několikrát za sebou finále Ligy Mistrů. Pak velký úspěchy byly za Fabia Capello. V novém tisíciletí sice není tak úspěšná, má pouze jeden titul v Lize Mistrů (tuším tehdy byl nasranej Nedvěd, že si proti AC nezahrál kvůli kartám finále za Juventus), ale přesto je to tým s nejstabilnějšími výsledky v Evropě (=na světě).
Co jsem tím chtěl říci? Těch posledních pár let je MINIMÁLNĚ 20! A stejně je nemaj v Itálii, krom Milána, rádi ;).

1/5/07 13:13

 
Blogger David napsal...

Manchester je nejlepsi a kdyz nekdo tvrdi opak at si vylize kulk*!!!

10/3/10 19:11

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu