WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

čtvrtek, dubna 27, 2006

Interview: michal nanoru


Určitě znáte ten pocit snění o setkání s někým, kdo je vám sympatisch a máte rádi to, co dělá. S někým, kdo vás inspiruje, a jako jeden z mála v CZE ukazuje, že to jde dělat i trochu jinak, než se říká. Před očima běhá celuloid s příběhem vašeho setkání, fantaskní příběh o tom, jak by to všechno mělo proběhnout. A pak se to stane skutečností. Je to rána do hlavy, co nebolí. Vzpomínka zarytá hluboko do vaši duše. Za oknem listopad, v duši léto. Radost a splněný sen.

Otevřít "michal nanoru: o hudbě by se nemělo psát vůbec"

Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

.. co rict.
.. r*sp*ct
..

25/12/05 19:17

 
Anonymous Anonymní napsal...

jojo

26/12/05 16:19

 
Anonymous Anonymní napsal...

Že se nebojí říct názor je plus, to je pravda. Ale asi jediné plus.
Jinak si protiřečí - nečte ony hudební časopisy, ale hodnotí je, divné... Navíc jeho ego je větší než jeho význam: to víte Živel prodává tisíc kusů a vychází až když je vydavatel ochoten ho vydat, cca 1-3x do roka. Takže o praxi z fungujícího periodika nemůže být řeč.

27/12/05 16:31

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu