WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

čtvrtek, června 15, 2006

Co je moc...


Byl jsem u babičky na obědě a v obýváku jsem podlehnul svejm zvrácenejm choutkám tak, že jsem začal listovat posledním číslem časopisu Rytmus života. Zážitek. Golfovej turnaj, Podhůrskej (opět) vyjebal s Bartošovou, manžel Vondráčkový (konečně) přiznal dluhy, módní přehlídka paní, co má takový zvláštní jméno (ale není to Blanka Matragi) a Pete Doherty! Jojo, fetující troska, co ztrácí na puncu, což mimo uveřejnění jeho fotky v týhle obskurní tiskovině, dokládá taky fakt, že Kate Moss už si nechá rozkrok opečovávat někým jiným - shodou okolností je to taky smažka. No řekněte, kdo vymění smažku za smažku?

Ještě před pár měsícema byl u mně Pete v kolonce nejvíc. Teď mu chybí jenom málo k tomu, aby dostal nálepku nejmíň. Smůla...

Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

Čti Instinkt, tam je o Dohertym v každým čísle.

16/6/06 10:00

 
Anonymous Anonymní napsal...

Doherty je hoax. :-) To neřeš.

16/6/06 11:52

 
Anonymous Anonymní napsal...

kate je zatracená coura...a to na ní máme nejraději;)

17/6/06 18:18

 
Anonymous Anonymní napsal...

cože? no že se nestydíš.. ser na bulvár. pete je a vždycky bude v kolonce nejvíc.

http://www.youtube.com/watch?v=MkwUTnOTrFI

18/6/06 21:59

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu