WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

středa, června 07, 2006

Causa Keane


"Víte, největší kreténi v kapele jsou vždycky zpěvák, bubeník a klávesák, takže nevím, co bych vám k tomu víc řek."

Noel Gallagher podstatu Keane shrnul takhle. Nebo nějak podobně. Každopádně jeden z jeho lepších výstřelů, který stojí za to si zapamatovat. Když vydali debut letěla všude - hlavně pak u nás, kam ale dorazila se zpožděním samozřejmě - vlna milování srdcervoucích ploužáčků a lá Coldplay. Každej chtěl Keane, každej stahoval Hopes And Fears a každej, kdo je měl, je vypaloval svejm kámošům, ale spíš kamarádkám. Pak začali kluci blábolit cosi o tom, že druhá deska bude rock'n'rollovější, bude obsahovat hodně kytar. Jakože nářez asi. A realita?

Na monitor přes všechny ty slzy pořádně nevidím. Kdyby kluci řekli, že natočej další teplou desku, která bude hlavně pro holky, musel bych konstatovat, že natočili stoprocentní album, kde budou příznivci Coldplay/Athlete jenom těžko hledat negativa. V kontextu s jejich prohlášením ale musím konstatovat, že Keane jsou jenom další kapelou, která by neměla před vydáním desky dávat žádný prohlášení, protože ve finále vypadaj jak kokoti. Dalo by se říct, že Under The Iron Sea je nejlepší rock'n'rollová deska k píchání.

To není pochvala.

Komentáře:

Blogger Mr. Hide napsal...

vynikající!!!!! :-)

7/6/06 11:41

 
Anonymous Anonymní napsal...

chlape, k tomu reknu jen jedno: ja na Keane sral uz tehda a dal na ne neprestavam srat. kocicce stokrat radej vypalim Toma Waitse a k pichani zasadne starsi alba Dave Mathews Band:)

9/6/06 01:37

 
Blogger wearemonsters napsal...

dneska u davea mathewse uz nepichaj ani amici...

10/6/06 19:19

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu