WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

pátek, února 16, 2007

PoP! Goes My Heart


Hugh Grant hrál ve dvou nejlepších romantických komediích (osobní žebříček) - Love Actually a About a Boy - a tak když před několika lety prohlásil, že končí (nebo si dává delší nespecifikovanou hereckou pauzu) docela mě to zamrzelo. Na internetu jsem ho od tý doby potkával dost sporadicky, většinou když se řešily starý bulvární kauzy hvězd (jeden blowjob od šlapky a člověk to má na talíři celý zbytek života), nebo ve spojitosti s jeho novou spisovatelskou dráhou. Teď naposled prý dával svojí přítelkyni přečíst pár stránek a ta utekla s brekem. Do novin pak vypustila něco v tom smyslu, že "ta kniha bude odporná, zlá a zvrácená."

Teď je Grant zpátky. S Drew Barrymore hraje v (jak jinak) romantický komedii Music & Lyrics (Franta Fuka straší, že by to česky mohlo být Hudbu složil, texty napsal - to mě poser). Jeho postava je vyčpělá hvězda osmdesátek, která dostane za úkol napsat hitovku pro aktuální teenage hvězdičku. Předpokládám, že tohle moji dvojku neohrozí, ale to promo video - videoklip - je rozhodně zapamatováníhodná záležitost. Skvěle natočený retro jak sviň!

Music & Lyrics Official Promo Video - PoP! Goes My Heart

Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

lukasi, ty proste neumis bejt "hustej" :D

17/2/07 14:54

 
Blogger Vrm vrm mazlíčkové napsal...

ono to nakonec možná vážně bude "Hudbu složil, slova napsal" - click

19/2/07 10:30

 
Anonymous Anonymní napsal...

Jo jo, je to sympatak. A blow job v aute nekde ve West Beverly na to nic nezmeni. About a boy rulezzz:)

20/2/07 22:11

 
Anonymous Anonymní napsal...

Nejlepší je Four Wedding and A Funeral, milí přátelé.

22/2/07 11:24

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu