WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

čtvrtek, září 14, 2006

Really?


Česká televize se rozhodla změnit svojí vizuální podobu. To už víme všichni delší dobu. Všechno se to mělo odvíjet od toho, až se vybere nová verze loga ČT. V porotě sedělo dost zajímavejch lidí a všichni se shodli jednomyslně. Prej. Grafika, design a tyhle věci mě zajímaj a mám dojem, že dokážu ocenit, když je něco dobrýho, stejně tak jako dokážu rozpoznat, když něco opravdu nehraje. To, co porota vybrala, je podle mne hrozná sračka.

Teď povolanější. Co na to říká třeba creativeboi?
To, že pošleš ČT i mě do prdele, se nepočítá! (úsměv)

Blok Filipa Rožánka > Z čeho se vybíralo
Blok Filipa Rožánka > ČT definitivně vybrala nové logo
Digizone > Podívejte se na nová loga České televize

Foto: ČTK

Komentáře:

Blogger Mr. Hide napsal...

tak to je uplně nejmíň! připomíná mi to kauzu s výměnou corporate identity českýho rozhlasu - spousta peněz, ukradenej pepsi font a uplně nezvládnutá varianta jednotlivejch stanic připomínající práci ve wordu. co se týká ČT, myslim, že primární důvod pro změnu CI je něčí potřeba zanechat po sobě stopu na měsíci. to, co vybrali, je slabý a bez jakýhokoliv názoru. jedno anglický přísloví říká: velbloud byl vytvořenej komisí. Na druhou stranu ČT neudělala nic, proč bychom si měli myslet, že bude mít lepší logo. Vlastně se divim, že nemaj v logu chlapíka, jak sere při zdi.

14/9/06 10:32

 
Anonymous Anonymní napsal...

na muj vkus se u flojdů sere poslední dobou až zbytečně moc.

15/9/06 15:37

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu