WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

neděle, května 13, 2007

Goal!


Jochen Hecht právě zvýšil na 2:0 pro Buffalo. Parádní hokej, skvělá atmosféra. Tenhle tým by si zasloužil Stanley Cup už jenom kvůli těm nepřekonatelně krásným dresům...

Komentáře:

Blogger Jan Binder napsal...

Stanley Cup získá Detroit Red Wings! Akorát Hašek jim kazí dobrej obraz v mých očích.

13/5/07 08:32

 
Anonymous Anonymní napsal...

Predevsim ale krasnej hokej ze strany ottawy, dyt buffalo nema nejmensi sanci... a ty dresy se mi nelibej, nechapu proc kazdou sezonu se musej menit dresy?! proc nemuzou pokracovat v nejaky tradici, aspon v klubovejch barvach... ale to se tyka i toho, ze treba fotbalova slavie hraje venku treba v modrejch... z meneni dresu mi je blbe...

13/5/07 11:10

 
Anonymous Anonymní napsal...

to tt:naprosto s tebou souhlasim..naprosto..taky nechci,aby si něco měnili...ať jsou furt v tom samém...každopádně všechno co si napsal má neskutečnou hloubku..jak by řekli SUM 41 - In too deep...a tucznak je podle mě kokot...ottawa je nejlepší..buffalo je sračka..přesně tak...a slavie vyhraje titul...že jo?

13/5/07 11:56

 
Anonymous Anonymní napsal...

myslím, že tímto postem jsi o sobě prozradil víc než ve všech předchozích dohromady - buffalo by mělo vyhrát už kvůli krásným dresům? fakt ses odkopal.)

13/5/07 15:27

 
Blogger tucznak napsal...

2 jer0m: hledas tam, co tam neni...:) nebo nepochopis vtip.

13/5/07 15:38

 
Anonymous Anonymní napsal...

Jj, krasnejm dresum, ktery Buffalu vyrobily prezdivku "Slugs".

Ale pral bych jim ten pohar, at muzou klidne spat.

14/5/07 00:16

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu