WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

neděle, prosince 02, 2007

Flash


Pořád nemáte U2 rád?
Myslím, že opravdu stojí za hovno, protože u nich to bylo od samého začátku všechno jen o kariéře. Navíc si myslím, že na Achtung Baby nás vykrádali. Pamatuji si, jak jsem v roce 1990 četl rozhovor s Bonem, kde říkal, že má Stone Roses strašně rád. V tu chvíli jsem si říkal: Sakra, tak to jsme skončili. Ten idiot nás má rád. Myslím si, že nás slyšeli a řekli si, že si vezmou trošku z tohohle, trošku z támhletoho, trošku z Beatles, pár typických zvuků té doby... Vnímám to tak, že vykrádali nově vycházející kapely, aby sami přežili.


Ian Brown: Rozdávat peníze byl nádherný pocit!
Time In (prosinec 2007)


Proč se podle tebe The Face dostal do problémů? Nebylo dost čtenářů? Nebo lidi z inzertního brali moc drog?

Ve skutečnosti jsem nikoho z inzertního nikdy neviděla.


Emma Warren: The Face jsem sledovala z krabice na mlíko
Time In (prosinec 2007)


Juliet, the dice was loaded from the start

And I bet, and you exploded in my heart

And I forget, I forget.. the movie song

When you gonna realize, it was just that the time was wrong, Juliet?


The Killers - Romeo And Juliet (Dire Straits Cover)
Sawdust (2007)


Debutová deska Sporto One Minute Cardinal obsahuje coververzi Boys Don't Cry, takže za letošek to už mám dvě oblíbený předělávky The Cure. První okouzlil David E. Sugar s Just Like Heaven.

Komentáře:

Blogger Mr. Hide napsal...

The Face: nikdy jsem nepochopil jak casopis slozenej z reklam na modni znacky muze mit financni problemy. minimalne 80 stran v kazdym cisle bylz jen celostrankovy ady. tenhle citat to vystihuje. zrejme je tam davali zadarmo :-)

Ian: taky si pamatuju, jak je Rolling Stones pozvali na turne. pres media jim SR vzkazali: "to jste se snad museli posrat, ne? prece si nevezmeme takhle blbou predkapelu!" alespon vime, kde se ucili Oasis PR :-)

2/12/07 23:33

 
Blogger tucznak napsal...

The Face: tahle hlaska je dost vytrzena z kontextu, ona to tam pak Emma vysvetluje. ale tak, jako studentovi /haha/ medialni skoly, mi tohle prislo jako nejvhodnejsi na vyskubnuti...

Ian: ale Oasis to asi nepochopili cely, takze porad tocej desky. :)

2/12/07 23:43

 
Blogger Messiah napsal...

nejlepsi cover The Cure ma na svedomi Ben Folds a song In Between Days ,)

3/12/07 14:44

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu