WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

sobota, dubna 29, 2006

Gimme, Gimme


Jeden z mejch nicotnejch problémů. Kdy už konečně v Levnejch knihách nebo kdekoliv jinde uvidím Příběh Alvina Straighta od Lynche na DVD za přijatelnou cenu? To by mě vážně zajímalo. Chytil jsem to zatím jenom jednou na ČT2 v rámci nějakýho Americkýho nezávislýho léta nebo co to bylo. David Lynch je chladnokrevnej bourák, co jde člověku až na dřeň, i když ten nakonec stejně není s to říct nahlas, o co tady vlastně šlo. Jemná story o chlápkovi, jenž se na zahradním traktoru vydává vyřešit jednoho a zároveň nejpodstatnějšího kostlivce ve skříni. Dobře to dopadne a na konci padá hvězda (jenom si teď nejsem jistej, jestli doopravdy nebo metaforicky)...

Komentáře:

Blogger Ondrej.Rucka napsal...

No jo, tys ten nový Reflex přečetl od začátku do konce, co :-)? Já bych takhle bral, kdyby v LK začali vycházet starší Alleni, to bych se z toho posral.

29/4/06 13:47

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu