WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

sobota, července 08, 2006

7-Relax


Na Mallorce je hezky. Pálí to tam od rána do večera, mraky jako by tam ani neznali. Celej tejden se probouzíte vedle svýho miláčka, na ruce máte modrej pásek s nápisem Hotel Mariant, což znamená, že si můžete celou dovolenou připadat jako VIP. All Inclusive. Jíst a pít (takřka) bez omezení, alko/nealko, koktejly, čaje, kafe, vepřový, hovězí, ryby, ananasy, melouny a tak dále - plný stoly, plný talíře, plná kuchyně. Strašně Němců, v semifinále s Itálií hotelem sborově zpívaná hymna, roztažený vlajky, pomalovaný obličeje, aby se nakonec celou halou, barem, recepcí a venkovníma prostorama ozýval řev čtyř českých hlasů na téma "Italia, Italia". Vražedné pohledy západních sousedů při vítězném rozeběhu a skoku do bazénu nutností. Přeci jenom, vždyť tam máme tu Alenu!

Bazén plnej chlóru, moře vcelku mělký, dobrá pizza, hranolky, sto euro ve vzduchu. Časopisy levnější o stovku než v Tescu na Národní, nákup nutností. Dvakrát zakoupenej anglickej bulvár ukázal, že i tabloidy se daj dělat s jakous takous úrovní. V Čechách se maj ještě dost učit. Plný krámy fake hadrů, fake příslušenství a levná parfumerie. Neustále vás nutěj do nějakejch diskoték. Ananas na pláži 1000x lepší než v hotelu, i když ho všichni (asi) nakupujou na stejným místě. Skvělý nanuky. Hrozná hudba.

Dopravní prostředek Boeing 737/700, společnost Sky Europe. Snad věděli po kolikátý letím, tak mě šoupli rovnou k emergency exitu s otázkou: "Budete nám ochoten v případu nouze pomoci?" Na zpáteční cestě v ocasu. Před startem vyklepanej, nervózní a nezdravě barevnej. Jenže s někým, kdo vás z toho jedním slovem/gestem/pohybem ruky dostane. Mít někoho rád je prostě fajn. Mít někoho rád už tak dlouho je prostě super. Wonderful Holiday! Ve vzpomínkách na dlouho & hluboko...

Komentáře:

Blogger Mr. Hide napsal...

Stejný jako my v Dominikánský Republice v únoru. Jen nebylo to mistrovství. S člověkem, kterýho máš rád přežiješ i dovolenou v rezortu. Není-liž pravda?

9/7/06 01:10

 
Anonymous Anonymní napsal...

plný stoly pořád víc rock´n´roll jak nakupovaní pracích prášků ala burianek :)

10/7/06 13:44

 
Anonymous Anonymní napsal...

skvele si me ted rozbrecel, mas bod :] posilam vsem pozdrav z ameriky...14 dni parada, uzivala sem si a ted bydlim tam, kde bych vam to nikdy neprala...a bez veskeryho spojeni se svetem..krome techto par minut na internetu. mejte se vsichni pekne..zdravi smutna tcha-tcha.:[....;]]

11/7/06 23:32

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu