WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

pátek, listopadu 24, 2006

A Little Bit Of Ha Ha


Česká sekce Warner Music boduje. Když Damien Rice vydával debutovou desku O, musely na ní zdejší obchody čekat rok. Druhý album není špatný, ale je to prostě druhej díl. Všichni víme, jak to dopadá z dvojkama (až na pár výjimek). Warner Music CZ si dokonce vyhádalo, aby tu 9 mohlo jít ven dřív než třeba v Německu, a korunu všemu nasazuje tím, že musicserveru nacpalo dalších deset kotoučů na makrorecenzi. Navíc mám dojem, že bez předchozího echa. Zajímá mě, na kolik se budou lišit jednotlivý příspěvky v makrorecenzi & na kolik se budou lišit od hlavní recenze. Nemám dojem, že by nahrávky Damiena Rice měly tu vlastnost, která lidem umožňuje vnímat je nějak radikálně jinak. Taky bych rád věděl, jestli si to Warneři někam píšou. Jedenáct disků pro musicserver, po jednom freemusic, musiczone a muzikus. Potom časopisy. Mám dojem, že toho kluci víc rozdají než prodají.

Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

Tomu se říká různé úhly pohledu... ;-)

25/11/06 14:06

 
Anonymous Anonymní napsal...

Prodají... páč Damián je kamoš Glena Hansarda. ;-) Co víc chtít?

28/11/06 08:06

 
Anonymous Anonymní napsal...

Jsi na omylu, Damiena tu může předběhnout jen Vondráčková, Peha, Michal David, Zeťová a pár dalších jmen, jejichž makromegarecenze nás nepochybně brzo čekaj (sorry Warnere, chápu, že tyhle všecky jména nepokrejváš). Ale tenhle blogger asi umí napsat lepší písničky než Rice. Vadí mu jeho styl? Ne, von jen bojuje proti big5, aha:) Tak jo kuci, dejte si do uší ty svý Briany Molky, já jdu slouchat 0 nebo radši 9, dvojka totiž někdy může vyrovnat jednotku (ne-li překonat). Howgh
Petr

29/11/06 08:41

 
Blogger tucznak napsal...

2 Petr:
a) nemyslim si, ze by 9 byla lepsi nez 0.
b) nikdo proti damienovi nebojuje. mam ho rad.
c) nikdo nepise o tom, ze umi napsat lepsi skladby nez Rice.
d) zeptame se za par mesicu, kolik toho kluci prodali.
e) mam pocit, ze si ten post vubec nepochopil. nevadi, keep fighting!

29/11/06 10:02

 
Anonymous Anonymní napsal...

a) rozdil mezi 0 a 9 je subjektivni, nekomu se vic libej kulaty cisla, jinymu ne
b) aha, ok
c) ok, to sedi
d) jo tak vo tom to bylo? a nejni uplne jedno si kuci z velky 5 delaj, ato klidne rozdaj cely, tenhle biznis jim uz sejne dlouho nevydrzi, to snad vime voba. a navic, nema naprostou vetsinu prijmu z prodeje sam autor? nebo je damien orezavatko a skoro vsechno necha kukum warnerovic?
e) make love-not war:)
Petr

29/11/06 14:19

 
Blogger tucznak napsal...

2 Petr:
a) -
b) -
c) -
d) nejde o to, jak dlouho jim to (ne)vydrzi. prislo mi komicky, jak u debutu trvalo rok, nez si ho vsimli, a druhou desku najednou rozdavaji, jak muzou.
e) howgh!

29/11/06 17:28

 
Anonymous Anonymní napsal...

Ona taky smlouva mezi umělcem a vydavatelem může být podepsána jenom pro určité země a v jiných vydavatel desku vydat nesmí. No a když v těch původních zemích je úspěch, pak se samozřejmě snaží smlouvu rozšířit, což ale může chvilku trvat. O tom jsi nikdy neslyšel? ;-)

14/12/06 12:17

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu