WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

sobota, listopadu 04, 2006

Get a Mac


V jednoduchosti je síla. Věděj to i lidi kolem Steve Jobse. Strohá prezentace za pomocí dvou postav s geniální podprahovou komunikací na téma - "chcete bejt pořád starý, tlustý a nemotorný, nebo se chcete připojit k rodině mladejch, free a cool lidí, co mají všechno jednodušší, protože někdo jinej už myslel dopředu?" Vtipný, dynamický, plnej počet bodů.

See the all ads (Apple.com)

Komentáře:

Blogger Ondrej.Rucka napsal...

Vtipné je, když rozebírali na Gizmodo ty aktéry. Ten starý a hnusný PCčkář je ve skutečnosti redaktor NY Times, ten mladý borec je herec Céčkového formátu.

4/11/06 22:02

 
Anonymous Anonymní napsal...

Ten slavny redaktor NY Times tam ma jen nejake humoristicke okenko, jmenuje se John Hodgman a na IMDB.com nema ani fotku:http://imdb.com/name/nm1894655/
Zato ceckovy herec Justin Long, tam fotku ma (http://imdb.com/name/nm0519043/) a hraje treba po boku Jennifer Aniston v rozchodu a celkove je jeho filmografie bohata. Takze mengelisu never vsemu, co se na Gizmodu pise.

10/11/06 14:15

 
Anonymous Anonymní napsal...

Nojo, Hodgman, ja si rikal, odkud ten ksicht znam - miva okynka i ve Stewartove Daily Show.

12/11/06 07:02

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu