WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

sobota, prosince 13, 2008

Forgive Me. Because 1-2-3-4-5 You Fucking Die!


Šel jsem na Stargazer za prachy a byl zvědavej, protože podle Destroyerova blogu se Hadji El Moussa po dobrým koncertě v Roxy nechal slyšet, že "tohle byl Stargazer zadarmo, za prachy je to ještě lepší". Po kratším bloudění na Žižkově, jednom telefonátu a zjištění, že to vlastně není tak daleko od místa, kde se nacházíme, ačkoli jinak jsem to geograficky minul docela slušně, jsme našli "ikstétrojku" a její inkriminovaný sklepení.

Stargazer se s tím opravdu neserou a valí to do publika horem horem. Rock'n'roll, metalový sóla, texty někde na hraně kýče, alabamskýho redneck baru a dokonalý zábavy a bejvalej kytarista, co s tím kroutí jak starej dobrák Tom Morello. Ten večer měl celkem tři hosty, z nichž se do paměti rozhodně nejvíc zapsal "Ziggy" Kyselka, když do "hezký písničky od Beatles" nacpal emo moment, ve kterým hlavní roli hrála rozbitá sklenička od bílýho vína a jeho břicho (co už evidentně něco zažilo). Nějak mi to k tomu koncertu nesedělo. Cover Swastika Eyes by se dal charakterizovat slovy "velmi volné pojetí", věci jako Stargazer nebo 1-2-3-4-5 You Fucking Die zase jako "hitovka". Občas to znělo jak Wolfmother, kdyby to nebyli pitomci a nevzali si za svůj jedinej inspirační zdroj "Cepelíny", nebo Audioslave, kdyby je dali dohromady lidi s koulema. Lehká nadsázka. Každopádně to byla ohromná zábava a dík za ní.

Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

to nedokazes dojet tramvaji na Lipanskou a sejit 200 metru dolu? .))

jo a koukals, ze v XT3 maj plakat na houpaci kone? .)

21/12/08 17:25

 
Blogger tucznak napsal...

Nedokazu, protoze jsem se v mape prehlid a splet si namesti.

A nekoukal jsem, protoze to bylo davno predtim, nez tam meli hrat. Tenhle post je byl rozepsanej docela dlouho. Na druhy strane, ani jsem ho nezahlidnul. :)

21/12/08 18:56

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu