WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

pondělí, května 01, 2006

Kate On TV


Kate Moss není ale vůbec hodná holka, pokud to ještě nevíte. Stejně jako většina jejích kolegyň z businessu má kvantum neřestí, které ráda provádí a ráda o nich mluví s redaktorama Esquire. Dělá na ně přitom oči a ti tajně doufají, že si to s nima rozdá. Vždycky stočej hovor na drogy, protože ho pak můžou rychle stočit na sex nebo na Dohertyho. Co je lepší nechám na vás.

Kate Moss přichycena, jak dovádí ve společnosti Micka Jonese na omamnejch látek, hlásaly titulní stránky po celým světě. Lidi zase měli koho odsuzovat, komu se smát a spráskavat rukama k nebi s větou: "No holka, ty to máš spočítaný." Vyhodili ji z H&M, rozuměj zrušili s ní kontrakt, ale pro koho je tohle větší pech. Negativní reklama je lepší než nemastná neslaná "jsme nejlevnější/nejkrásnější/nejrychlejší" a mnohem lepší než žádná. Koho zajímaj holky, co visej na Můstku? Nikoho. Tahle kauza má jenom jednoho vítěze. Podívejte se na statistiky od doby, co se to provalilo. Komu stouply. H&M nebo Kate Moss?

Italská reportáž na téma "Kate fetuje v šatně Babyshambles s Mickem Jonesem" ke zkouknutí nebo ke stáhnutí.

Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

Kate je přesně ten typ frndy,co si tě vobmotá kolem prstu a když už myslíš, že to nemůže být lepší, pomalu ti vysaje všechnu štávu z koulí. Jednou se bude smažit v pekle. S Petem Dohertym, Courtney Love a všema předpatitelama Vogue.

1/5/06 19:59

 
Blogger Ondrej.Rucka napsal...

haha, za tu čubku bych nedal ani pětník! ale kolik pětníků sem už utratil v háemku!

2/5/06 01:13

 
Anonymous Anonymní napsal...

mno myslím, že potom co The sun otiskl fotky Petea jak dává herák nějáké groupie, tak už od něho bude mít Kate na dlooouho pokoj;)

2/5/06 09:51

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu