WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

neděle, srpna 06, 2006

Late Night Post


Seděl jsem v pátek v hospodě irskýho ražení a na televizi tam pouštěli VH1. MTV teď před pár dněma měla to výročí vysílání, a tak teď protáčej ty videoklipy s označením "classic" a cpou je do různejch bloků jako "rock show", "dance party" a tak nějak podobně. Přesně si to nepamatuju. Přes "80's classic" a právě "The Rock Show" se to několik desítek minut před odchodem konečně dostalo až "90's classic". Tak jsem koukal, přikusoval pečený vepřový kolínko a říkal si, kolik z těch dobrejch hitů by si zasloužilo lepší obrazovej doprovod. Že jich bylo. Zklamání večera - video k The Verve a The Drugs Don't Work. Že by to nešlo sugestivnějc...

Už před pár dny mě popadla taková natáčecí mánie, tohle bylo jenom její vyvrcholení. Poslouchal jsem Frühling Feeling. Kdybych si teď měl vybrat, k čemu bych chtěl udělat něco jako klip, mám dva názvy + dva v hlavě rozpracovaný scénáře s tím, že jeden je takovej nejistej, protože si to pořád ještě přesně nedokážu naklíčovat na hudbu, ale to se poddá. Který? Living Room - Scarlett Johansson In My Dirty Kitchen a The Prostitutes - Don't Give A Damn. Pokud jde o LR, myslím, že Scarlett... je jedna z nejsilnějších věcí na výše zmíněný kompilačce, ne-li dokonce nejsilnější. Hit. A pokud jde o Prostitutes? Po Eject je tohle nejlepší track, horkej kandidát na singl (aspoň pro mne) a, jasně, srdcovka.

Už teď ale vím, jak to dopadne. Zase jeden z těch plánů, co se nikdy nestanou realitou. (úsměv)

Ještě ke kauze Razorlight. Těším se, až mi někdo zase omlátí o hlavu, že se vzhlížím v britskejch médiích (NME: 8/10, Q Magazine: 5/5). Za oceánem to solidně sundali, viz Stylus nebo Pitchfork. Fakt se těším...

Komentáře:

Blogger Jan Jirka napsal...

Ke "kauze" Razorlight: proč je to kauza? Hraje mi to tu do hlavy a nic moc! Občas si člověk podupá, ale pořádná šťáva tomu chybí. Především to zní celé hodně americky, jakoby se chlapci inspirovali country music. Viz píseň America. Nebo Los Angeles Waltz. Místy je skoro slyšet hostovat Boba Dylana. Celkově nic proti ničemu, pohodová kvalitní kytarovka která neurazí.
Přiznám se, že i první album na mém HDD zapadlo, ale když to teď slyšim, je tam alespoň ozvěna starého dobré britského punku. A snad i víc hudebních nápadů.
Navrhuju kauzu Forward Russia! To má grády! A pop je v tom jen stopovým prvkem ;-)

7/8/06 01:16

 
Anonymous Anonymní napsal...

hele ja cekam ze do toho toceni des

7/8/06 11:16

 
Blogger tucznak napsal...

2 sofii: rad bych, ale uvidime, jak to bude proveditelny, az dopisu "scenar"...

:)

7/8/06 15:27

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu