WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

středa, srpna 09, 2006

It's A Big Ad!


Coca Cola má novou reklamu s hodně moc lidma, který se vydávaj za onu černou sladkou pěnivou dobrotu s nejúžasnějš prostým reklamním sloganem, co funguje už strašně moc let. "Ber život s radostí" přichází po "Pošli úsměv dál". Takže myšlenka zachovaná. Bla bla, o tom ale stejně mluvit nechci. Ta reklama samotná by se mi asi líbila, kdyby mě netrápil pocit, že lidi, co ji vymysleli, jí prostě tak trochu obšlehli od někoho jinýho. Schválně, porovnejte si to sami. Coca Cola z pražskýho náměstí sice působí jako (hodně) chudej příbuznej pivařů, ale myšlenka byla zachovaná.

Carlton Draught Commercial [aka Big Ad]

Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

Vzdycky kdyz ctu neco takovyho, se trochu pozastavuju nad tim, jak se rika, ze nekdo nekoho vykrad, obslehl... At uz jde o muziku, reklamu,… Vzdyt autori ani ten „original“ nebo to podobny, co vzniklo predtim ani nemusej znat?? Nebo jim jde o jinej cil – treba si to jen vyzkouset? Neni produktu, kdy lidi ze sebe neco vytvarej vic? Mne se reklama na Coca Colu libi a pri koukani na ni me nic netrapi. A uz vubec ne, ze nekdy predtim tu bylo neco podobnyho na pivo, ktery ani neznam. Btw. by me zajimalo, jestli ztrapenej autor o tyhle reklame vedel uz predtim, nebo ho az pri projizdeni stranek youtube.com napadlo – jo, tohle je dobry pro dalsi post, co to trochu rozebrat? Dobrej postreh, urcite, ale… Chapu, ze by to do tvurcu nerekl a dost ho to vzalo. Sakra, ted sem tak ztrapena.. Asi tu cernou sladkou penivou dobrotu prestanu pit.

9/8/06 23:48

 
Anonymous Anonymní napsal...

myslíš to australský pifko? :D

10/8/06 00:55

 
Anonymous Anonymní napsal...

"Mne se reklama na Coca Colu libi a pri koukani na ni me nic netrapi. A uz vubec ne, ze nekdy predtim tu bylo neco podobnyho na pivo, ktery ani neznam"

žít v nevědomosti je k nezaplacení

10/8/06 09:59

 
Anonymous Anonymní napsal...

no rekneme,ze prapuvodni napad bude pochazet z daleke historie : )
a podobnej napad byl vyuzitej pri spartakiadach..wasn't it?! : )

jinak tu jsou ty reklamy na pivko

ad1:
http://www.youtube.com/watch?v=tZslkC4y2qY&search=big%20ad

ad2:
http://www.youtube.com/watch?v=-mXO27QM1P8&mode=related&search=big%20ad

10/8/06 12:49

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu