WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

čtvrtek, května 17, 2007

Rozhovor s Mods


Koncem loňských (velkých) prázdnin vzniknul speciálně pro magazín Defekt rozhovor s rozjíždějícím se režisérským duem Mods. Formát volně dostupných CD po kavárnách a v jiných různorodých kulturních prostorách se začátkem roku 2007 přetransformoval do webový podoby. Takže teď je tu pro všechny.

"Když já jsem nastupoval, byl asi největší boom reklamy u nás. Minimálně společenskej. Reklama zajímala spoustu lidí, bylo to zajímavý povolání. Ta reklama se za tu dobu strašně změnila, profesionalizovala se, ale myslím si, že z ní... Nebo možná ze mě vyprchalo to čistý nadšení, proto vnímám i tu reklamu tak, že to z ní vyprchalo. Možná, že to tak fakt je, možná se to zdá jenom mně. Já jsem totiž hlavně čekal, že se ta reklama změní dramatičtějš a nezměnila se. Zčásti kvůli reklamním agenturám, zčásti kvůli jejich klientům. Prostě je to nuda."

Defekt: Rozhovor s Mods (Lukáš Franz)

Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

fakt dobry auto! co je to za auto ty vole? nejaka felicie ne? super!!

19/5/07 18:53

 
Anonymous Anonymní napsal...

pche,. prej režisérský duo.. ty vole dyt tyhle dva sráči točej jenom reklamy.. jakýpak režiseři.

20/5/07 12:25

 
Blogger tucznak napsal...

2 anonymous: pletes se.

20/5/07 12:28

 
Anonymous Anonymní napsal...

tak me zkuas presvedcit franzi. povez mi blbečku co natočili dobrýho když jsi tak chytrej?

21/5/07 15:17

 
Anonymous Anonymní napsal...

fuj to jsou zrůdy. to snad ani neni možný. jak sou focený v nejakym lacinym favoitu. du se vyblejt. to je fakt síla

22/5/07 10:59

 
Anonymous Anonymní napsal...

Vy český socky! Chápu, že nic jinýho než favorit neznáte. Hodina v týhle káře stojí víc, než vydělá vaše máma za celej rok. A to nepomůže ani váš příspěvek na rohlíky z výdělku na hlavnim nádraží. Museli byste vykouřit ještě pěknou řadu čůráku, abyste si mohli dovolit takovou káru, kterou mí dva miláčci jezdí na natáčení. Pozdravujte mámy! Je vidět, že jste jen zfušovaný potraty, když vám ani nedaly jméno, anonymové. Jdu se vyblejt.

s přátelským pozdravem producentka Petra, t.č. na jachtě v Cannes

23/6/07 01:25

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu