WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

pátek, května 25, 2007

Tenacious D: The Pick Of Destiny


Jack Black je směrem k rock'n'rollu hodně ujetej, což vlastně kromě kapely Tenacious D dokazuje stejnojmenný seriál, celovečerní School Of Rock a teď nejnovější The Pick Of Destiny. Black je černá ovce silně nábožensky založené rodiny, protože podlehl svodům satanské neřesti jménem rock. Po konzultaci se svým plakátovým hrdinou (indicie: Black Sabbath) prchá z domova a cestuje po Státech. Nakonec doráží do správného Los Angeles - ano, je to v Kalifornii, a potkává předpovězeného hrdinu. Kyle Gass, kytarový virtuos s výrazem a vystupováním dementního losera. Teď už jenom dobýt pódia.

Zápletka postavená na tajemném trsátku osudu, Ben Stiller a Dave Grohl, klišovitý rozdělení hlavních hrdinů (Vybereš si kozy nebo osud, Kyle? - Kozy.), následný shledání a happyend. Nic, co by stálo vidět za to dvakrát, ale pustit si to jen tak na chuť někdy večer - ideální.

Nebo se snad nikdo nechce dozvědět, jakou krutou pravdu schovávají obálky starých čísel Rolling Stone?

Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

je to skvely.. a nacho libre jakbysmet!! vazne nedocenenej film :-)
kazdopadne..odpocitavani k 7.6.07 zacina.
David Fincher - Zodiac
Podle vseho (podle Kamila Fily) geniální!!

Navrh na dalsi filmovej post- je treba se konecne postavit proti vsem tem burankum jdoucim proti Death Proof. Zavreny oci, otevrena huba.. Ne ze bych od krivankovy a spol. cekal neco jinyho, ale stejne me to sere.. Za kecu o "ztraceni soudnosti nad vlastni tvorbou" se mi dela fakt blbe..

mimochodem - necetli ste nekdo ted v magazinu mf dnes clanek jany ciglerovy o celebritach na detoxu? dirty road to fame my darling.. hodne dlouho uz sem se tak nezasmal.. ta holka je ocividne nebezpecna..

25/5/07 10:24

 
Anonymous Anonymní napsal...

nj, moje oblibena kapela:) jen takova poznamka - pokud vim jb odjel do hollywoodu, ne L.A.

20/8/07 17:59

 
Anonymous Anonymní napsal...

Je to špičkovej film,děsná prča a hlavně ROCKOVÁ MUZIKA. P.S: Vynikající texty

28/3/08 16:56

 
Anonymous Anonymní napsal...

a hollywood je v l.a.

23/5/08 19:11

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu