WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

pondělí, září 25, 2006

Causa Best Of


Rádio poslouchám jenom při cestování autem, protože MC formát je v mejch poličkách už mrtvej. S přednastavenou Evropou 2 nehejbu, protože to tady v severních Čechách stejně nemá smysl. Ukázkově se tu totiž dá uplatnit ten Murphyho zákon o tom, že nikdy není tak špatně, aby nemohlo bejt ještě hůř. Včera v podvečerním vysílání došla řeč i na Cypress Hill (u kterejch mám pocit, že je pro českej éter objevila nejdřív skladba Insane In The Brain a podruhý What's Your Number, ale třeba se pletu - navíc tím éterem myslím právě ten evropodvojáckej, co zahrnuje všechny jim podobný stanice - takže 98 procent?). Bylo to nějak takhle.

Věřte nebo ne, tak tihle chlapíci ze Cypress Hill vydali svojí bestofku teprve loni. Po osmnácti letech svýho působení. Těžko říct, jestli to bylo způsobený jejich leností, nebo za to mohla absence pořádnejch hitů.

Někdo by měl moderátorům Evropy 2 zkusit vysvětlit, že Cypress Hill vznikli v době, kdy ještě trh nefungoval tak, že po třech letech existence, dvou deskách a jednom úspěšným singlu se hned na pulty hrnul disk s označením The Best Of... Někdo by jim taky mohl zkusit vysvětlit, že většina fanoušků to bere jako nepřímej důkaz toho, že jejich oblíbenci už nemají co říct, a tak mlátěj slámu a jenom rejžujou prachy. Takže těch osmnáct let, slečno moderátorko, to je tak akorát...

P.S. Teď jsem si uvědomil, že mám originální MC You've Come A Long Way, Baby od Fatboy Slima. Hurá.

Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

severní čechy?

26/9/06 10:03

 
Blogger tucznak napsal...

2 canny: usti nad labem a prilehle okoli. :)

26/9/06 11:08

 
Anonymous Anonymní napsal...

no tak to jsme skoro sousedi alespoň rámcově ale moje lepší polovička pochází z ústí...
zajímavá energie

26/9/06 11:44

 
Blogger Mr. Hide napsal...

souhlas s postem. tesim se na best of razorlight. myslim, ze vyjde na vanoce protoze v lednu uz by nemuselo nikoho zajimat:-)

26/9/06 18:39

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu