WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

sobota, října 07, 2006

If it's in the game, it's in the game...


Dneska jsem hrál poslední ročník NHL od EA Sports a jako zástupce herní veřejnosti, která hrála všechny dosavadní vydání, říkám, že NHL 07 je ta nejhorší simulace ledního hokeje, co kdy EA Sports pustili do oběhu. Jediný, co se od minulýho roku změnilo, je možná tak obal, na kterým je teď (zcela zaslouženě!) vycházející hvězda Alexander Ovechkin, a fakt, že se programátoři rozhodli, že z brankářů udělaj nesvéprávný dementy, co výstroj s pukem viděli poprvé v šatně před zápasem. Jasně, ve hře je poprvé naše nejvyšší soutěž, kde má Jirka Dopita opravdu slušný proporce (záviděl by mu i Jaromír Jágr verze 06 nebo nějakej zápasník v sumo), a hlavně - legendární naganská dvojička Robert Záruba & Petr Vichnar, jenže obojí vás po chvilce omrzí. Nejdřív ze všeho Vichnar, kterej měl teda na nahrávání předepsaný hrozný moudra. "Pokud na soupeře nestačíš, nedovolené bránění ve hře není tím nejlepším řešením." nebo nějak podobně. To bys blil, Milane. Celkově je poslech českýho komentáře úsměvná záležitost, protože program byl napsanej pro práci s angličtinou, takže kompatibilita s češtinou (a pravděpodobně se všem slovanskejma jazykama) dost dře. Intonace-neintonace, pády-nepády. Ale hřeje vás u srdce, to zase jo. Chvíli. Největším průserem se ale stal nápad nějakýho debílka, co se rozhodnul, že vstoupí do historie vývojářství. Přišel s tím, že rozjebe celý, věkem zažitý, ovládání. Gratuluju. Celkově je pro mě NHL 07 prozatímní největší sviňárnou herního průmyslu letošního roku.

Hrál jsem z originálu. Nejsem žádnej pirát!

Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

v češtině užíváme českých přepisů, tedy např. Ovečkin, nikoli Ovechkin...

8/10/06 19:21

 
Anonymous Anonymní napsal...

nejradši mam lidi,jako jsi ty...co někam vlezou,strčej nějakej rozum a zase jdou...radši něco napiš a neřeš nějaký podělaný přijmení,který se stejnak můžeš psát jakkoliv!!!

8/10/06 22:23

 
Blogger Jan Binder napsal...

to ovečkin: Serou každýho, ale proč jim takhle dávat odměnu za to postování příspěvku?

12/10/06 22:07

 
Anonymous Anonymní napsal...

to byla osvěta, volové... ale evidentně každej radši píše anglicky

18/10/06 23:10

 
Blogger Jan Binder napsal...

Do ruky se mi konečně dostala NHL 2007 a přijde mi naopak zajímavější než NHL 2006.
Padá víc gólů ze skutečně nebezpečných pozic, což bylo ve všech předchozích verzích nemyslitelné.
Po známčknutí tlačítka pro bodycheck hráč bodycheckuje směrem zmáčknuté šipky - v předchozích NHL dojel za nejbližším hráčem automaticky - bránění tlačítkem bodycheck bylo ultimátní.
Ovládání je naprosto stejné - můžeš si ho v configure změnit do stejné podoby, jako byla minulý rok.
Poprvé ve všech NHL lze přihrávkami vyšachovat obranu.
Vypadá to celkově jako hokej a ne jako rugby s hokejkama...
Navíc tam člověk může hrát za Slavii Praha ;).

22/10/06 12:16

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu