WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

úterý, května 29, 2007

Sunflower Caravan Interview


Vít: Mě jenom zaráží jedna věc, která tady kupodivu nikoho nevzrušuje. Když jsme teď hráli v Roxy na Free Mondays, tak bylo narváno. Všichni říkali, že to bylo jedno z nejnarvanějších Free Mondays, a to jsme tam hráli po roce, přičemž před tím rokem to tam bylo našlapaný stejně.
andy: Tak o sto míň.
Vít: Dobře, o sto míň, ale i tak to bylo plný. A produkce je vůči tomu úplně hluchá.
michell: Víc než rok nám ta produkční nechtěla dát koncert a to jsme do ní hodně hučeli. Změna přišla se změnou bookingu, kdy jsme prostě řekli, že tam chceme hrát, a tak jsme hráli a hotovo.

Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

"A to je třeba právě švédský publikum vážně o tolik jinde? Nebo je jenom hudebně víc gramotný?" to si delas prdel ne?!? gramotnejsi, protoze poslouchaj tuhle sracku? "hezky se oblíkaj"? Hezky se oblíká Weller, Barat, Verlaine, Valensi, White! Rozhodne ne tahle H&M underground parta...

29/5/07 13:09

 
Blogger tucznak napsal...

neni to na tebe dost opravdovy, chapu. asi je to malo iggy...

29/5/07 13:55

 
Anonymous Anonymní napsal...

jojó.... +tucznak´s style - business in front, party in the back? :-))

29/5/07 20:21

 
Anonymous Anonymní napsal...

benjamine, benjamine! tak dlouho budes strilet, az jednou prestrelis. chapu, ze kdyz musis celej svuj zivot cist pripominky pod svejma recenzema, tak ani jinak nemuzes, ale ty lidi maj na rozdil od tebe pravdu. chapes?

30/5/07 01:27

 
Anonymous Anonymní napsal...

Lukáši, neříká se "víc gramotný", ale "gramotnější". Stejně jako se neříká "víc velký", ale "větší". Nedělej paní M. ostudu.

30/5/07 15:05

 
Blogger tucznak napsal...

2 wuxia: mas pravdu, kaji se.

31/5/07 01:05

 
Blogger Jan Binder napsal...

Jindro, Jindro, ty furt musíš někoho prudit, viď ;)?

31/5/07 11:22

 
Anonymous Anonymní napsal...

Dobry rozhovor

31/5/07 11:35

 
Anonymous Anonymní napsal...

Musím, musím. Tohle je zrovna chyba, která mě tahá za oči způsobem nehorázným.

31/5/07 13:06

 
Blogger Jan Binder napsal...

Ach jo, ach jo... Ještěže tam Lukáš nenapsal: "na druhou stranu"... :)

31/5/07 14:00

 
Anonymous Anonymní napsal...

co je na spojeni "na druhou stranu" zavadneho?

31/5/07 20:00

 
Anonymous Anonymní napsal...

musim s benjaminem souhlasit. sunflower caravan sou opravdový sráči...neautentický, plastový a vyumělkovaný. Když nic jinýho tak benjamin má aspon dobrej hudební vkus

1/6/07 11:05

 
Anonymous Anonymní napsal...

"na druhou stranu" je chyba, správně je "na druhé straně"....

1/6/07 15:22

 
Blogger Mr. Hide napsal...

Tak nevim. Hrat na nastroje umej dobre, napsat melodie taky, z rozhovoru na me pusobej sympaticky a pri osobnim setkani jakbysmet. Takze sraci to asi uplne nebudou. To jak na nekoho pusobite jeste neznamena ze takovy jste. Chyba nemusi bejt vzdycky na vysilaci, ale muze bejt i na prijimaci. Z prvniho komentare to vypada, ze styl a image spis resi Benjamin - H&M neni cool, Ben Sherman je cool.

1/6/07 18:56

 
Blogger Dominika napsal...

Opravdu miluju, takovy ty , co umí pouze urážet... Namachrovaný pankáče, kteří nikdy nic nedokázali a ani nedokážou.. jak se tady potvrdilo jsou taky pěkně hloupí(negramotný)...Andy asi nebudej nějekej sráč když studuje na konzervatoři. Jsi vzteklý, že nemáš takové nadání? nebuď s tím už se člověk narodí... a zrovna tobě benjamine.s nebylo naděleno jak s hudebním nadáním tak ani moc chytrosti jsi nebobral..

9/9/07 21:43

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu