WALK IN SILENCE, DON'T WALK AWAY, IN SILENCE. SEE THE DANGER, ALWAYS DANGER, ENDLESS TALKING, LIFE REBUILDING, DON'T WALK AWAY. WALK IN SILENCE, DON'T TURN AWAY, IN SILENCE. YOUR CONFUSION, MY ILLUSION, WORN LIKE A MASK OF SELF-HATE, CONFRONTS AND THEN DIES. DON'T WALK AWAY.

pondělí, května 08, 2006

Carpark North - All Things To All People


"Gregory Finn (Southpaw) recommends"

V kolečku velikosti malýho odznáčku, co nosíme na baťohu a taškách (někdo ve větším než malém množství) do tý doby, než nás to omrzí, nebo je všechny poztrácíme, by to mohlo bejt nalepený na krabičce týhle kapely. Šedivej podklad a na něm černý písmo, aby to co nejmíň rušilo samotnej booklet desky, což je opravdu vydařená práce. Monumentálnost vodní přehrady - beton & železo, co pohromadě držej obrovský množství vody. Až teď, když jsem si ten obal našel, mi to do sebe všechno zapadá. Přesně takhle totiž tahle dánská kapela zní. Když obrazy nahradí slova.

Někdy je člověku naprosto ukradený, kolik tam hraje lidí, jak se jmenujou a jakou značku kytar používaj. Míchaj rock s popem na tý nejvymazlenější možný úrovni. Dávaj na prdel přesvědčení 83 procent populace, která stále dřímá ve snu, že škatule pop/rock je něco lehce stravitelnýho. Mají rádi mašinky (rozuměj electro), takže to, co může 78 sekund znít jako něco normálního, se během několika chvil změní do něčeho, čemu by tu každej třetí dal nálepku "alternative" (tentokrát na černym podkladu s velkým bílým písmem) a hodil to do kouta. Neochota zabíjí!

Z hlasu, který vám bude někoho připomínat, přechází zpěvák do poloh zcela jasně čitelnejch - ve vejškách je tu druhej Chris Martin. Odpustíte mu to. Carpark North jsou hravá kapela, i když jejich nálada je přímo úměrná jejich bookletu. Stojíš na přehradě a koukáš dolů. Okolo je krásná příroda, ticho, jenom zurčí voda. Je jí tolik, že si vedle ní přijdeš jako něco totálně malýho, nicotnýho. Takhle tě vezmou za srdce několikrát. Jenže voda umí bejt taky živá - ty kluci dokážou i roztancovat. Nemám, co bych dodal. Je to silný.

MySpace.com/CarparkNorth (tip: Human)

Komentáře:

Anonymous Anonymní napsal...

no tak ja jsem uplne unesena!!!
dik za tip...
po Mew dalsi Danove, co me chytli :)

8/5/06 22:05

 

Okomentovat

<< na hlavní stranu